Запечена риба горбуша в духовці з морквою і цибулею простий рецепт. Бюджетний і смачний рецепт горбуші 🐟 Важливий момент – замаринувати рибку на 10 хвилин в солі і лимонному соці 🍋.
Інгредієнти
Горбуша (можна готувати з будь рибою)
Сіль
Лимонний сік
Цибулю
Морквина
Рослинна олія
Легкий Майонез/сметана/йогурт
Запечена риба горбуша в духовці з морквою і цибулею покроковий рецепт
1. Горбушу добре посолити і полити лимонним соком – залишити на 10 хвилин. Півкільцями нарізати цибулю, обсмажити на олії посолить.
2. Моркву натерти на крупній тертці, обсмажити на олії, посолить.
3. На рибу викласти шар цибулі, моркви і змастити легким майонезом (можна використовувати сметану або йогурт). Випікати рибку при 180* 35-40 минут.
Відео рецепт 👇