Замість ковбаси на святковий стіл! Запечена свиняча грудинка в духовці цілим шматком соковита і смачна простий рецепт
Інгредієнти
Свиняча грудинка – 1кг
Сіль – 2 ч. л.
Томатна паста – 2 ст. л.
Чорний перець – щіпка
Паприка солодка – 1 чайна ложка
Часник гранульований – 1 ч. л.
Суха аджика – 1 чайна ложка
Лавровий лист – 4шт
Перець чилі – ¼ Ч. л.
Запечена свиняча грудинка в духовці цілим шматком соковита покроковий рецепт
1. Свинячу грудинку добре промити і обсушити. На 1кг м’яса 2 чайні ложки солі. Добре посолити з усіх боків. Прибрати в холодильник на 2 часа.
2. У мисці змішати томатну пасту, чорний перець, солодку паприку, суху аджику, часник гранульований і перець чилі. Змастити грудинку соусом з усіх сторон.
3. Зверху покласти 4 лаврових листа. Загорнути в пергаментний папір. Готувати 1,5 години при 180°С.
4. Розкрити папір і готувати ще 15 хвилин. Можна їсти відразу! я прибрала в холодильник на ніч. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇