Запечене рибне рагу в листковому тесті в духовці простий рецепт. Якщо ви не хочете запікати, то можна просто покласти рибу з овочами в вершках. Теж буде смачно!
Інгредієнти
На 2 форми:
Філе минтая 4 шт (у мене були брикети)
Селера 2 стебла
Цибуля ріпчаста 2 шт
Помідор 1 шт
Вершки 300 мл
Листкове бездріжджове тісто
Сіль, перець за смаком
Вершкове масло
Запечене рибне рагу в листковому тесті в духовці покроковий рецепт
1. Ріпчасту цибулю і селеру наріжте півкільцями. Помідор нарізаємо крупно. 🌶На добре розігрітій сковороді з олією і обсмажуємо селера, одну хвилину. Додаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору. Додаємо помідори, доводимо до мягкости.
2. Філе минтая обробляємо на шматочки, солимо, перчимо і вливаємо вершки. Перемішуємо і прогріваємо 2-3 хвилини. Перекладаємо у форму для запікання. Розкачуємо невеликий шматочок теста.
3. Краю форми змащуємо водою. Накриваємо тістом, зайве зрізуємо. Тісто змащуємо розтопленим вершковим маслом і робимо невеликий надріз в середине.
4. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 190 градусів. Скоринка повинна стати рум’яної. Даємо трохи відпочити і подаємо додавши зелень. Дуже смачно хрусткою скоринкою вмочати в соус.
Відео рецепт 👇