Запечені баклажани, перець, помідори і сир в духовці

Запечені баклажани, перець, помідори і сир в духовці простий рецепт. Навіть діти, які не їдять баклажани, були в захваті. Багато хто вже приготували ці баклажани, коли я готувала їх в сторіс і не залишилися байдужими.

Інгредієнти

✅Баклажани – 2 шт
✅Помідори – 2 шт
✅Болгарський перець -2 шт
✅Цибуля – 1 шт
✅Часник -3 зубчики
✅Томатна паста – 1 ст. л.
✅Цукор -1 ст. л.
✅Сіль, перець і зелень за бажанням
✅Сир 100 гр

Запечені баклажани, перець, помідори і сир в духовці покроковий рецепт

1. Баклажани нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Посолити і залишити на півгодини. Просушити їх паперовим рушником. Нарізати болгарський перець, цибуля, часник дрібними кубиками. Помідори обшпарити, зняти шкірку, нарізати дрібними кубиками.
2. На рослинному маслі обсмажити трохи цибулю, потім додати часник. Додаємо болгарський перець, помідори, томатну пасту, сіль, перець, паприку,цукор і смажити ще 5-7 хвилин. Готову начинку викласти на кружечки баклажанів і посипати тертим сыром.
3. Можна і без сиру, виходить теж дуже смачно. Випікати в розігрітій духовці при 180 градусах 30 хв. готові баклажани можна скласти один на одного і подати до столу.

Відео рецепт 👇