Якщо ви не готували так баклажан, ви баклажана не їли повірте. Я байдужа до нього, я умяла все і обов’язково буду ще повторювати і модернізувати. Запечені баклажани з помідорами і сиром в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Баклажан
Помідори
Сир сулугуні 50-70 гр.
Пару ложок сметани
Часник
Сіль
Трохи олії
Запечені баклажани з помідорами і сиром в духовці покроковий рецепт
1. Баклажан моєму, солимо, скроплюємо маслом, розтираємо, робимо віялом і запікаємо при 180 гр. 35 хв. Нарізаємо помідори, натираємо сир сулугуні, сметану змішуємо з чесноком.
2. Баклажан змастити сметаною, покласти часточки помідорів і зверху рясно присипати сиром. Запікаємо ще хвилин 5-10 як сир распиливаться готово.
3. Поради: буває баклажани гірчать, наріжте і покладіть в холодну підсолену воду на пів години, потім дістаньте, витріть насухо і готуйте з рецепту.
Відео рецепт 👇