Час овочів і смачних закусок. Ситна, проста в приготуванні закуска з баклажанів з смачним соусом. Як зробити запечені баклажани з помідорами, сиром, часником і сметаною в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Баклажан середній 1шт
Помідор 1шт
Сир твердий 50
Сметана 120гр
Молоко 20гр
Часник 2 зубчики
Сіль за смаком
Олія соняшникова 1 ст. л
Запечені баклажани з помідорами, сиром, часником і сметаною покроковий рецепт
1. Баклажан очистити, робимо надрізи. Трохи посолити і залишити на 10 хв. Після, паперовим рушником і прибираємо вологу. Баклан викладемо на деко і відправляємо в духовку на 30 хвилин 200′.
2. Готуємо соус. Сметану, молоко, часник змішуємо між собою, добре перемішаємо. Баклажани запеклися, дістаємо деко і викладаємо до нього крупно нарізаний помидор.
3. Поливаємо соусом і посипаємо зверху натертим сиром. Відправляємо в духовку ще на 10 хв 200′. Закуска готова. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇