Запечені болгарські перці в духовці з часником в маринаді

Як зробити запечені болгарські перці в духовці з часником в маринаді простий рецепт.

Інгредієнти

✅перці солодкі 8-10 шт
✅часник-10 зубчиків
✅олія рослинна 10 ст. ложок
✅цукор 1 чайна ложка
✅оцет 9% 1 ст. ложки
✅сіль 1 чайна ложка не повна
✅чорний перець
✅червоний перець пластівцями

Запечені болгарські перці в духовці з часником в маринаді покроковий рецепт

1. Перці викладаємо на деко і запікаємо при максимальній температурі , у мене 250 градусів! Постійно перевертаємо, у мене зайняло 30 мин.
2. Збираємо маринад: з’єднуємо всі ингредиенты.
3. Перці очищаємо від шкірки і викладаємо а посуд, заливаємо маринадом і даємо постояти мінімум 2 години. Чим більше постоять, тим смачніше будуть ✌️

Відео рецепт 👇