Запечені курячі крильця в духовці кисло солодкому соусі

Як смачно зробити Запечені курячі крильця в духовці кисло солодкому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

крила курячі – 1 кг
сіль/перець
борошно – 2 ст. л
кетчуп – 4 ст. л
мед – 1 ст. л
часник – 1 зуб.
рослинна олія – 1 ст. л
винний оцет – 1 ч. л
кунжут

Запечені курячі крильця в духовці кисло солодкому соусі покроковий рецепт

1. Курячі крила режим на три частини, не потрібну частину (найменшу) прибираємо, решта перекладаємо в глибоку ємність, солі/перчимо, посипаємо борошном і перемешиваем.

2. Всі крила повинні покритися паніровкою. Викладаємо на решітку і запікаємо 20-25 хвилин при 200 градусах, після чого перевертаємо і запікаємо ще 20-25 хвилин. Поки запікаються крила, готуємо соус-заправку.

3. В глибокій чаші змішуємо олію, мед, сіль/перець, часник, винний оцет і перемішуємо до однородности.

4. Готові крила перекладаємо в глибоку чашу, поливаємо соусом і добре перемішуємо, посипаємо кунжутним насінням. Кисло-солодкі крила готові, приємного аппетита.

Відео рецепт 👇