Запіканка з перцю з бринзою на молоці

В продовження минулого рецепту запіканка. Якщо все це викласти на пісочну основу – вийде досить непоганий пиріг) Як зробити Запіканку з перцю з бринзою на молоці рецепт простий.

Інгредієнти

10 солодких перців
200 г бринзи
50 г вершкового масла
4 яйця
200 мл. молока
1 ст. л. подрібненої зелені (петрушка або кріп)
Мелений чорний перець

Запіканка з перцю з бринзою на молоці покроковий рецепт

1. Перці запекти в духовці (200* 20 хв) або обсмажити до підпалин на сухій сковороді з усіх боків. Залишити остигати в закритій ємності, очистити і вирізати насінну коробку, нарізати на пласты.
2. Викласти у змащену маслом форму (25х25см) шарами перець і розкришений бринзу. Верх посипати бринзою. Окремо збити яйця з молоком, перцем і зеленню. Вилити у форму, заповнюючи всі пустоты.
3. Запікати в розігрітій до 180 ° духовці близько 40 хвилин до золотавої скоринки. Посипати гарячу запіканку тонкими шматочками вершкового масла, дати трохи охолонути і подавати. Можна охолодити і подавати холодной.

Відео рецепт 👇