Як зробити Заварне тісто для пельменів або вареників на окропі простий рецепт. У багатьох хазяєчок є свій улюблений рецепт пельменів. У мене такого немає (поки🙈) Але якщо якийсь рецепт зачепив, то звичайно ж беруся за справу. Хоча для мене приготування пельменів одно якогось подвигу. От чесно!
Ліпила їх, а в думці собі примовляла: ну навіщо ти зв’язалася з пельменями, краще булок спекла б або пиріжків штук так 50! Так ні ж, пельменів їй захотілося🙈Коротше кажучи, включила Сватів і так якось непомітно, під сериальчик, час і пройшло. Налепила 💪
Тісто смачне, ніжне, добре розкочується. Коли варила, то всі пельмені залишилися целехонькие. Я залишилася дуже задоволена. Вже хочу вареників з сиром. Це буде взагалі песТня.
Ліпила їх, а в думці собі примовляла: ну навіщо ти зв’язалася з пельменями, краще булок спекла б або пиріжків штук так 50! Так ні ж, пельменів їй захотілося🙈Коротше кажучи, включила Сватів і так якось непомітно, під сериальчик, час і пройшло. Налепила 💪
Тісто смачне, ніжне, добре розкочується. Коли варила, то всі пельмені залишилися целехонькие. Я залишилася дуже задоволена. Вже хочу вареників з сиром. Це буде взагалі песТня.
Інгредієнти
Тісто.
200-220 мл окропу
50 г сметани
50 г сл. масла
0,5 ч. л. солі
500 г борошна
⠀
Начинка.
≈ 750 г м’ясного фаршу
⠀
Масло і сметана кімнатній tº ☝
Заварне тісто для пельменів або вареників на окропі покроковий рецепт
1. В ємність просіяла борошно, додала сіль, сметану, дуже мякгое масло. Ложкою перемішала до стану крихти. Додала 200 мл крутого окропу, перемішала ложкою. Після руками почала збирати тісто в ком.
2. Якщо на цьому етапі залишки крихт не будуть збиратися в ком, то можна додати ложку-дві окропу. Мені вистачило рівно 200 мл води. ⠀ Далі тісто вымесила на столі до гладкості і однорідності (стіл не подпыляла).
3. Розділила на дві частини, подкатала в коржі, залишила на 15-20 хвилин під плівкою. ⠀ Килимок злегка один раз подпылила борошном, тісто теж. Далі тонко розкатала, вирізала кружечки, на кожен виклала фарш, сформовала пельмені Ось власне і все.