Заварні тістечка Шу з сирним кремом

Як приготувати заварні тістечка Шу з сирним кремом рецепт в духовці простий.

Інгредієнти

Заварне тісто, гр:
✅Вода – 80;
✅Молоко – 82;
✅Вершкове масло – 85;
✅Цукор – 5;
✅Сіль – 2;
✅Рисове борошно – 85;
✅Яйця – 155.

ШТРЕЙЗЕЛЬ
✅Вершкове масло (холодне) – 50;
✅Рисове борошно – 50;
✅Мигдальна борошно – 15
✅Цукор – 70

Сирний крем:
✅Сирний сир – 170;
✅Згущене молоко – 70;
✅Вершки для збивання – 230;
✅Лимонний сік – 20

Заварні тістечка Шу з сирним кремом покроковий рецепт

1. Заварне тісто.
У каструлі зібрати і довести до кипіння: воду, молоко, цукор, сіль і масло. Додати відразу все борошно і ретельно перемішуючи, заварити тісто стане схоже на “картоплю пюре” і злегка підсушити на вогні. Перекласти в чашу міксера, і на самій низькій швидкості остуджувати до того моменту, поки вашим рукам буде “не занадто гаряче”.Додати яйця і продовжити розгладжувати тісто. Перекласти тісто в мішок з круглою насадкою і відсадити на пергамент майбутні тістечка розміром з монетку. Відправити в морозилку, поки готуємо ШТРЕЙЗЕЛЬ (смачний хрусткий шар), можна і без нього!

2. ШТРЕЙЗЕЛЬ. Все з’єднати і з допомогою міксера (можна руками) перетворити в однорідну масу. Розкачати між двох шарів пергаменту пласт товщиною 2 мм, Вирізати кружальця (можна зворотною стороною насадки) і заморозити. Викласти штрейзель на кожне тістечко їх буде 30 шт. Отпекать в розігрітій духовці на 160 гр 30 хвилин. Дуже важливо!!! Духовку не відкривати до готовності! Готові тістечка охолодити і розрізати пополам.

3. Сирний крем:
Усі, крім лимонного соку зібрати в чаші міксера і збити в крем, в кінці додати лимонний сік, збити. Готові начинити пирожные.

4. Готово!

Відео рецепт 👇