Тістечко Буковинський Горіх з грильяжем

Ці маленькі тістечка настільки смачні, що складно уявити, що вони робляться з звичайних бісквітних крихт. Тістечко Буковинський Горіх з грильяжем простий рецепт.

Інгредієнти

Готуємо основний бісквіт:
•Яйце-4 шт.
•Цукор-120 гр.
•Борошно-120 гр.

Готуємо крем:
•Бісквітна крихта-150 гр.
•Грильяж-200 гр.
•Какао на обсипання

Тістечко Буковинський Горіх з грильяжем покроковий рецепт

1. Готуємо основний бісквіт: Розділіть яйця на білки і жовтки. Збийте жовтки з 2/3 цукру до отримання світлої густої маси. Білки збийте до крутих піків, додайте цукор і взвивайте далі до щільності і блиску(близько хвилини).Занадто сильно збивати не надо.
2. Обережно змішайте білки і жовтки в однорідну масу. Всипте просіяне борошно і акуратно лопаткою перемішайте. Готове тісто вилийте в підготовлену форму( у мене діаметр форми 18 див.), випікайте 30 хвилин при 200С, готовність перевіряйте дерев’яною палочкой.
3. Готовий бісквіт обов’язково остудіть у формі Кількість інгредієнтів в тістечко «буковинський горіх» розрахований на 150 гр. бісквітної крихти, якщо хочете більше , то збільште граммовки.
4. Готуємо крем: 40 гр. вершкового масла змішуємо з 200 гр. сирного сиру, додаємо 80 гр. цукру , додаємо 1 ч. л коньяку(за бажанням) і збиваємо все міксером до об’єднання. Готуємо простий грильяж : у сотейнику з важким дном
5. Викладаємо подрібнені горіхи (у мене мигдаль і волоський)-300 гр., додаємо до горіхів 130 гр. цукру і 50 мл води, обсмажуємо все разом до золотистого кольору. Бісквіт подрібнюємо в крихту. Додайте в бісквітну крихту грильяж , крем. Добре размешайте.
6. Суміш крихту з кремом добре ліпиться, хоча і розсипчаста на вигляд. Зліпіть 15 горішків, приберіть їх в морозилку на 20 хвилин. Обвалюємо готові тістечка в какао або в шоколадній глазурі( 60 гр. шоколад розтоплюємо з 40 гр. вершкового масла). Готові тістечка приберіть в холодильник на 1 час.