Матчу чізкейк веганські без глютену

Як зробити смачний Матчу чізкейк веганські без глютену рецепт простий.

Інгредієнти

Форма діаметр – 16 см
Розігрійте духовку до 180 градусів

ОСНОВА:
85 гр мигдальна борошно
20 гр крохмаль тапіока
30 гр м’яке кокосова олія (не розтоплене, але розм’якшене)
20 гр сироп з топінамбура

МАТЧУ КРЕМ:
450 гр шовковий тофу (приблизно 2 пачки)
10 гр порошку матчу
Ваніль
180 гр білий веган шоколад

100 гр рослинне молоко
3 г агар-агар

ГАНАШ З БІЛОГО ШОКОЛАДУ:
70 гр білий шоколад
30 гр рослинне молоко (тепле)

Матчу чізкейк веганські без глютену покроковий рецепт

1. ОСНОВА:
Мигдалеву борошно і крохмаль тапіока об’єднайте і просійте через сито. Додайте сироп з топінамбура і м’яке кокосове масло. Перемішайте, тісто повинно збиратися в один клубок. Пергаментний папір покладіть на деко і зверху – кондитерський кільце. В кондитерське кільце викладіть тісто і розрівняти. Зробіть проколи вилкою. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці 10-12 хвилин. Потім, не виймаючи з форми, остудіть полностью.
2. МАТЧУ КРЕМ:
Розтопіть білий шоколад. У блендері об’єднайте всі інгредієнти і збийте до однорідної текстури. У сотейнику об’єднайте молоко і агар і доведіть до кипіння. Вилийте до основної маси в блендер і перейдіть ще раз. На остиглий корж вилийте масу. Приберіть в морозилку на 4-5 годин, або на ночь.
3. ГАНАШ З БІЛОГО ШОКОЛАДУ:
Білий шоколад розтопіть і додайте в нього тепле молоко, перемішайте, або пробийте заглибним блендером. Вилийте ганаш на заморожений чізкейк. Після того, як ганаш стабілізується, вийміть чізкейк з форми і поставте в холодильник на 1-2 години для того, щоб він розморозився. Готово.