Спонтанно придуманий, але неймовірно смачний. До того ж дуже стабільний і відмінно підходить до багатьох бісквіту! Збитий крем ганаш з маскарпоне рецепт простий.
Інгредієнти
▫️Вершки 33% 460 гр
▫️Шоколад темний 54,5% 150 гр
▫️Гіркий шоколад 70,5% 70 гр
▫️Маскарпоне 250 гр
▫️Глюкозний сироп 25 гр
Збитий крем ганаш з маскарпоне покроковий рецепт
1. Вершки довести до кипіння з глюкозным сиропом. Вилити на шоколад і пробити блендером. Додати маскарпоне кімнатної температури і повторно пробити блендером. Накрити плівкою в контакт і стабілізувати в холодильнику 6-8 часов.
2. Потім акуратно збити міксером до стійкої пік. ❗️Ганаш відмінно тримає форму і підходить для покриття. ❗️Якщо ви хочете замінити шоколад, то для такого ж стабільного результату необхідно перерахувати кількість шоколаду в залежності % змісту какао-масла.
3. кількості Цього мені вистачило на прошарок і покриття високого торта 16 см.
Відео рецепт 👇