Збитий сир з карамелізованою сливою

Як смачно зробити Збитий сир з карамелізованою сливою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Швидкий сніданок, корисний і смачний! Я вже робила такий сир зі сметаною, зі збитими вершками ще ніжніше👌

Інгредієнти

Беремо:
✓1 брикет сиру 180г (у мене 6%),
✓50-70мл 33% вершків або жирної сметани,
✓цукор, мед або ін. підсолоджувач за смаком (я буквально 1 ч. л. додала, тому що цукор буде ще в сливах),
✓ 0,5 год. л. ванільного цукру (або ванілін на кінчику ножа),
Все збиваємо в блендері до однорідної маси.

На сковороду:
1 ч. л. вершкового масла 82,5 – розтопити,
1 ч. л. коричневого (звичайного) цукру,
5-6 розрізаних навпіл злив (у мене прямо з морозилки), щіпка кориці.

Збитий сир з карамелізованою сливою покроковий рецепт

1. Сливи прогріти на сковороді близько 2-х хвилин до розчинення цукру і освіти карамели.
2. Сир викласти на тарілку, зверху – сливи з карамеллю і корицею, кедрові (або інші) орешки.

3. Замість слив використовуйте будь-які інші ягоди з заморозки, попередньо прогрівши їх на сковороді з маслом і сахаром.