Як смачно зробити Здобні булочки в духовці на сухих дріжджах на молоці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Тепла вода – 200 мл
Тепле молоко – 200 мл
Сухі дріжджі – 10 р.
1 столова ложка цукру 15 р.
1 яйце.
Рослинна олія – 100 мл
625 г пшеничного борошна.
1 чайна ложка солі.
30 г вершкового масла.
Для рум’яної скоринки:
1 яйце + трохи молока
Для прикраси:
Кунжут
Здобні булочки в духовці на сухих дріжджах на молоці покроковий рецепт
1. У мисці змішати теплу воду, тепле молоко, дріжджі, цукор. Додати яйце, олію. Перемішати. Просіяти борошно, додати сіль. Ретельно перемішати. Додати вершкове масло. Змастіть миску олією. Залиште тісто в теплому місці на 1 час.
2. Розділити тісто на 12 частин. Сформувати кульки. Кожна кулька розкотити в коло. Зробити неглибокі надрізи. Прикріпіть краю. Накрити рушником і залишити на 10 хвилин. 1 яйце + трохи молока.
3. Посипати кунжутом. Випікати в розігрітій до 180°C (356°F) градусів духовці 25 хвилин. Подивіться, яка краса вийшла! Приємного апетиту. До зустрічі в нові рецепти!
Відео рецепт 👇