Пиріг з повидлом в духовці з дріжджового тіста

Як смачно зробити Пиріг з повидлом в духовці з дріжджового тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

180 г теплої води
180 г теплого молока
80 г рослинного масла
1,5 ч. л дріжджів (швидкодіючих)
2 ст. л цукру
500 г борошна
Щіпка солі
Щіпка ванільного цукру

Пиріг з повидлом в духовці з дріжджового тіста покроковий рецепт

1. Змішуємо всі інгредієнти і додаємо борошно. Вона у всіх різна, може знадобитися більше/менше. Тісто має бути м’яким, багато не замішуйте. Залишаємо в теплому місці на 1,5 години. Далі все як на видео.

2. Далі Гріємо духовку до 50° і ставимо пиріг на 15 хв, поки не підніметься. Або в будь-якому іншому теплому місці. Потім підвищуємо температуру до 175° і залишаємо ще на 20 хв. Далі 200° до рум’яності. Багато залежить від духовки. Тому отслеживайте.

3. Тут важливо на 175° щоб тісто остаточно піднялося і пропеклося, воно при дотику трохи твердоватым буває зверху. В цей момент і треба підвищити температуру до 200°. Ось і все😘 Дуже смачно!

Відео рецепт 👇