Торт Медовик з кремом на молоці і вершками

Як зробити Торт Медовик з кремом на молоці і вершками простий рецепт самий смачний! Надихнули мене тут на приготування медовика 😄 Яскраві, насичені коржі і ніжний ванільний крем. На мій погляд, це самий ідеальний рецепт цього тортика.

Інгредієнти

– мука 540 гр.,
– масло вершкове м’яке 130 гр.,
– цукор 100 гр.,
– мед 120 гр.,
– яйце куряче 3 шт.,
– імбир сушений (2 ч. ложки) – сода 1 ч. ложка.
+
Молоко 300 мл,
Цукор 130 гр.,
Жовток курячий 1 шт.,
Ванільний цукор/екстракт 2 ч. ложки,
Кукурудзяний крохмаль 3 ст. ложки.
+
Вершки 33% 250 мл

Торт Медовик з кремом на молоці і вершками покроковий рецепт

1. Вершкове масло кладемо в сотейник і ставимо на вогонь. Туди ж відправляємо цукор, мед і імбир. Нагріваємо до повного розчинення. Коли маса охолоне, вводить яйце і борошно. Замішуємо м’яке тісто і прибираємо в холодильник на пару годин. Поділяємо на 8 шматочків і розкачуємо товщиною 2 мм Наколюємо вилкой.

2. І випікаємо при 200°С до золотистого кольору. Вирізаємо за формою й обрізки відкладаємо на обсипання. Молоко нагріваємо до гарячого стану. Жовток змішати з цукром і крохмалем. Додаємо трохи молока і швидко перемішуємо. Суміш відправляємо в інше молоко.

3. І уварюють при постійному помішуванні до густого стану. Охолоджуємо в холодильнику пару годин. Вершки збиваємо в щільну масу і додаємо крем. Збираємо тортик. Відправляємо в холодильник на ночь.