Зефір на квасі з насінням

Зефір на квасі з насінням рецепт простий.

Інгредієнти

Насіння я взяла очищені і пробила блендером, нам знадобиться приблизно 30гр.

в сотейник:
Яблучне пюре 80гр
Цукор 200гр
Інвертний сироп 50гр
Агар 9g
Квас 170гр

в діжу:
60гр білка
60гр цукру

Зефір на квасі з насінням покроковий рецепт

1. В сотейник викладаємо підготовлені інгредієнти. Варимо сироп 4 хвилини з моменту закипання. Паралельно збиваємо меренгу до щільного піку. У готову меренгу вливаємо гарячий сироп тонкою цівкою і збиваємо масу ще 3 минуты.

2. Масу перемішуємо лопаткою, насіння насипаємо або в масу і перемішуємо, або шарами маса – насіння – маса і т. д Відсаджуємо зефірки і даємо їм дозріти 12 – 24 часа.

3. Після склеюємо половинки між собою і обвалюємо в цукровій пудрі, прибираємо в герметичний контейнер і зберігаємо зефір при кімнатній температуре.

Відео рецепт 👇