Зефір на квасі з насінням рецепт простий.
Інгредієнти
Насіння я взяла очищені і пробила блендером, нам знадобиться приблизно 30гр.
в сотейник:
Яблучне пюре 80гр
Цукор 200гр
Інвертний сироп 50гр
Агар 9g
Квас 170гр
в діжу:
60гр білка
60гр цукру
Зефір на квасі з насінням покроковий рецепт
1. В сотейник викладаємо підготовлені інгредієнти. Варимо сироп 4 хвилини з моменту закипання. Паралельно збиваємо меренгу до щільного піку. У готову меренгу вливаємо гарячий сироп тонкою цівкою і збиваємо масу ще 3 минуты.
2. Масу перемішуємо лопаткою, насіння насипаємо або в масу і перемішуємо, або шарами маса – насіння – маса і т. д Відсаджуємо зефірки і даємо їм дозріти 12 – 24 часа.
3. Після склеюємо половинки між собою і обвалюємо в цукровій пудрі, прибираємо в герметичний контейнер і зберігаємо зефір при кімнатній температуре.
Відео рецепт 👇