Зимовий печиво з мигдалем

Як смачно зробити Зимовий печиво з мигдалем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печиво 🍪 – ось що має бути в кожному будинку в довгі зимові вихідні 🎄 . Воно може бути різним, але в 9 рецепти з 10 його найважливішим інгредієнтом буде смачне масло вершкове 🧈 .

Інгредієнти

55-60 шт.
Що потрібно

325 г вершкового масла кімнатної температури
75 г цукру
1 жовток
150 г очищеного, підсмаженого і крупно нарізаного мигдалю
640 г борошна
90 мл води
2-3 ст. л. рожевої води
2 ст. л. бренді
250 г цукрової пудри

Зимовий печиво з мигдалем покроковий рецепт

1. Збийте масло з цукром в повітряний крем, щоб цукор повністю розчинився в маслі. ⠀ Додайте жовтки, воду, бренді і мигдаль. Поступово, невеликими порціями, додайте просіяне муку.
2. Тісто вийде щільне, але еластичне. ⠀ Сформуйте руками об’ємне печиво: кругле або у вигляді півмісяців. ⠀ Покладіть печиво на відстань один від одного на застелений папером противень.
3. Випікайте 25-30 хвилин в духовці, розігрітій до 170С. ⠀ Гаряче печиво перекладіть на решітку і збризніть рожевою водою. Через ситечко рясно посипте печиво цукровою пудрой.
4. Остигле печиво складіть гіркою на широкому блюді і ще раз посипте цукровою пудрой.