Зефір Пряний глінтвейн

Як смачно зробити Зефір Пряний глінтвейн простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. У цьому пюре – соковита вишня, духмяні апельсини і мандарини, цедра цитрусових і насичені спеції. Обжігающе яскраво! Із задоволенням поділюся рецептом. А ви натомість обов’язково поставте сердечко на відео і будь коментар – так станеться правильний обмін! Отже, зефір з мікс-технології. Це коли пюре йде і в меренгу, і в сироп. Зефір за такою технологією виходить в міру м’який і в міру пружний.

Інгредієнти

Рецепт для планетарного міксера, для ручного зменшіть всі в 2 рази

Фруктова меренга
250 г пюре Глінтвейн 10 р
альбуміну – сухого курячого білка
50 р цукру

Сироп
100 г води
8 г агару
50 г пюре глінтвейн
280 г цукру
50 г глюкозного сиропу

Зефір Пряний глінтвейн покроковий рецепт

1. Пюре розтопити до 40-50С. Для меренги змішати пюре з альбуміном, добре перемішати і дати відновитися 15-20 хв. Додати цукор, добре перемішати і збити до пишної і стабільної маси спочатку на середній швидкості, потім на высокой.
2. По часу буде потрібно близько 10 хв. Для сиропу додати у воду агар, перемішати, додати пюре, довести до кипіння на середньому вогні. Додати цукру, варити при постійному помішуванні до 103-104С.
3. Влити сироп тонкою впевненою цівкою під взбивающееся пюре. Збивати до збільшення в об’ємі і пишності. Маса стабільна, але пластична. Перекласти в Кондитерський мішок з насадкою, відсадити зефир.

4. Дати стабілізуватися 10-15 годин, потім з’єднати половинки і обсипати пудрою. Зберігати до 5 діб в герметичному контейнері при кімнатній температуре.