Як зробити літні зелені щи з свіжого щавлю з куркою та яйцем класичні простий рецепт домашній. Мені навіть про цей рецепт і сказати нічого, крім того, що цей суп я готую цілорічно і він один з улюблених в нашій родині. Бабусин Рецепт, простий неймовірно! Крім того, що бабуся робила з бовтанкою з яєць. Перемешивала і прямо сирими їх вливала в суп. Я саме так і люблю, але іноді відварюю і додаю рубленими на прохання сина. Давно вам цей рецепт обіцяла, принесла нарешті)).
Інгредієнти
(На 3-4х літрову каструльку)
Курка -1/2 для бульйону
Картопля-7-8 шт (середніх)
Морква-1 велика
Цибуля ріпчаста-1 великий
Щавель- два великих пучка, що б рука в притик обхоплювала
Яйця відварні -4 шт
Петрушка -невеликий пучок
Сіль за смаком
Зелені щи з свіжого щавлю з куркою та яйцем класичні покроковий рецепт
1. Як тільки готовий бульйон, курку викладаємо на тарілку, додаємо в бульйон нарізану кубиками картоплю і пережарку з цибулі і моркви. Як тільки картопля готова додаємо порізану петрушку.
2. Чекаємо коли петрушка прокипить пару хвилин додаємо нарізаний щавель. Щавель дві хвилини кипить, всипаємо в каструлю нарубані варені яйця, перемішуємо і досолює за смаком. Ще дві минуты.
3. Все! Зелені щі готові. Приємного апетиту. Варіантів цього «супу-борщу-щів» багато, його готують і з томатом і з солодким перцем і Бог знає з чим. Але мені смачніше всього простий, сільський варіант, без цих добавок»))
Відео рецепт 👇