Як зробити Желе з рожевого шампанського і лайма! Бум🔮 це просто фанатично смачна начинка! І виглядає всередині десерту (у мене зефір) неймовірно класно! А шампанське можете взяти ваш улюблений!
Інгредієнти
Для рамки 15*15:
Рожеве шампанське 200 гр
Пюре лайма 75 гр
Цедра лайма
Цукор-110 гр
Желатин (220bl) 9 гр +54 гр води
Желе з рожевого шампанського і лайма покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти змішати в сотейнику і додати попередньо замочений желатин. Я також додала золотий кандурин – Новий рік же🎄
2. Довести масу до кипіння, вилити у рамку і охолодити. ⠀ Нарізати на кубики і використовувати! ⠀
3. З зефіром просто ідеально!! Та й як самостійний десерт теж цілком непогано для новорічного столу!
Відео рецепт 👇