Жульєн з куркою, печерицями, цибулею, сиром і вершками в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
– 400 г печериць
– грудка куряча
– 2 середніх цибулі
– вершки 33% – на-віч
– сир сулугуні
Жульєн з куркою, печерицями, цибулею, сиром і вершками в духовці покроковий рецепт
1. грудку Відварити, розділити на волокна або дрібно порізати. Цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору, далі до них додати печериці, я ріжу досить крупно, також обсмажити до рум’яного цвета.
2. Додати куряче м’ясо, заздалегідь відварене, і влити половину бульйону від курячої грудки, відразу додати вершки 33%, сіль, перец.
3. Важливий момент! Перець додавайте свіжого помелу, тоді страва набуває інший смак. Розкласти по формах, зверху натерти сир і в духовку на 220* до рум’яної скоринки сыра.
Відео рецепт 👇