Жюльєн з куркою, грибами, сиром і вершками в духовці

Як зробити смачний Жюльєн з куркою, грибами, сиром і вершками в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

•Печериці-400 гр.
•Куряче філе-500 гр.
•Вершки 33%-350 мл
•Цибуля Ріпчаста-1 шт.
•Борошно-1 ст. л
•Сир-100 гр.
•Сіль і перець за смаком.

Жюльєн з куркою, грибами, сиром і вершками в духовці покроковий рецепт

1. На сковороді обсмажуємо до готовності дрібно нарізати курячу грудку, на інший скороходе обсмажуємо гриби з цибулею. Коли гриби будуть готові, додаємо вершки , додаємо борошно і ретельно все перемішуємо, щоб не було комочков.
2. Тушкуємо 3 хвилини. Перекладаємо наш жюльєн у форму для запікання шарами: курка-гриби з цибулею-сир. Відправляємо в духовку на 200С до запікання сиру, у нас всі інгредієнти готові, тому орієнтуйтеся саме по сыру.
3. Такий жульєн можна приготувати і в тарталетках. Відмінно підійде, як гаряче блюдо на новорічний стол.

Відео рецепт 👇