Ачма з мясом в духовці

Як смачно зробити Ачма з м’ясом в духовці простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту:
🍓4 склянки борошна
🍓1,5 склянки води кімнатної температури
🍓1 ч. ложка солі

Для начинки:
🍓200 г яловичого фаршу
🍓2 дрібно нарізані цибулі
🍓3-4 ст. ложки олії
🍓сіль, перець за смаком
Так само для начинки можна використовувати сир.

Для змазування:
🍓175-200 г слив. масла при кімнатної темп.

Додатково:
🍓Злив. масло і один жовток

Ачма з м’ясом в духовці покроковий рецепт

1. Замісити тісто приблизно 5-10 хвилин, поки не стане липким. Накрити і залишити в сторону. Обсмажити фарш і цибулю в олії, посолити і поперчити. Дати остыть.

2. Розділити тісто на 6 частин. Розкачати, змастити вершковим маслом, покласти інше розкачане тісто, виходить двошарове. Накрити і залишити на 15-20 хвилин. Далі, розтягнути кожну частину як можна тонко.

3. Ще раз змастити, покласти начинку і надати форму. Викласти на деко з папером для випічки, перемішати жовток і слив. масло, нанести на випічку, готувати в духовці при 200 градусів, приблизно 35-40 хвилин. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇