Піца на кабачкової основі з сиром і помідорами в духовці

Піца на 100 ккал 🍕 Як приготувати піцу на кабачкової основі з сиром і помідорами в духовці рецепт простий. Крім того, що це супер низькокалорійні, це ще корисно і смачно! Можна з’їсти відразу всю, а з начинкою експериментувати нескінченно🤪

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр (у даній варіації): 99/6/4/9

Для тіста:
▪️Кабачки вже віджаті і натерті – 400 гр (у мене було 2 середніх)
▪️2 яйця
▪️40 гр рисового борошна
▪️30 гр кукурудзяного крохмалю
▪️Італійські трави і сіль за смаком (посолити краще натерті кабачки, а потім віджати, так вийде більше зайвого соку)

Для соусу:
▪️2 ст. л томатної пасти
▪️2 ст. л сметани/йогурту
▪️Орегано, базилік, часник сушений, копчена паприка по 1/2 ч. л
▪️Сіль, перець за смаком

Для начинки всі, що любите! У мене була шинка, помідори, гриби і сир моцарелла. Сиру побільше вже точно кладіть🌝

Піца на кабачкової основі з сиром і помідорами в духовці покроковий рецепт

1. Кабачки натерти на крупній тертці, посолити, віджати від вологи. Додати яйця, спеції, борошно, крохмаль і перемішати до однорідності (консистенція на відео); ⠀ Викласти тісто на пергамент, змащений маслом і надати форму кола (діаметр будь-який, у мене близько 25 см вийшов).
2. Запікати основу при 180* півгодини; ⠀ Для начинки все нарізати на кружечки, а для соусу все змішати. Далі змащуємо готову основу соусом, викладаємо все, крім сиру і знову в духовку ще на 15 хв. ⠀
3. В кінці викласти кружальця моцарели і ще в духовку на 10 хвилин (можна під гриль). Все, подавати відразу! ⠀ Моя мама не повірила, що основа зроблена з кабачків, а смак просто вразив всех.

Відео рецепт 👇