Як зробити американський салат Коул Слоу класичний рецепт простий. А ви знали що для того, щоб приготувати найсмачніший коул слоу, потрібно попередньо замаринувати овочі лише на 20-30 хвилин?😉 Особисто для мене це стало відкриттям😁 Але одне відкриття веде до іншого відкриття, а саме при такому способі маринаду виходить «аля квашена капуста» по швидкому. Ви вмієте заквасити капусту за 20 хвилин? Не говоріть відразу немає, спробуйте, і скажіть «вмію»😁😉
Інгредієнти
Для сиропу
100 мл білого винного оцту
200 мл води
1 ст ложка солі
Для основи:
300 г капусти (тонко нашаткованої)
180 грам моркви (аля жульєн)
1/2 червоною цибулини
4 ст ложки солодкої кукурудзи
⠀
Для соусу:
50 грам майонезу
2 ч л діжонської гірчиці
1 і 1/2 год ложки соняшникової олії
1 ст ложка лимонного соку
1 маленький зубчик часнику (прес)
⠀
За бажанням листя м’яти, коріандру для прикраси.
Американський салат Коул Слоу класичний покроковий рецепт
1. Спочатку приготуємо сироп, в маленький сотейник виливаємо винний оцет, воду і кладемо 1 ст ложку солі. Доводимо до кипіння, знімаємо з вогню. У мисці змішуємо нарізані капусту і моркву і виливаємо на них 1/3 частину соусу. В окрему чашку кладемо тонко порізаний півкільцями червоний лук і заливаємо його залишилася 1/3 частиною сиропа.
2. Даємо постояти 20-30 хвилин. Потім овочі добре промиваємо, і додаємо цибулю до капусти і моркви. Туди ж відправляємо кукурудзу. В окремій чашці змішуємо всі інгредієнти для соуса.
3. І заправляємо наш салат (не виливайте весь соус відразу, додайте за смаком і як вам подобається) Солимо і перчимо за смаком, прикрашаємо листочками м’яти і коріандру. ⠀ Прекрасне доповнення для домашнього бургера або шаурми, і з домашніми котлетами з картоплею теж отлично.