Американський торт Вупі Пай домашній

Як смачно зробити Американський торт Вупі Пай домашній простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Американська випічка, готується швидко і просто. Торт не надто солодкий, повітряний, з шоколадно-вершковим смаком, тане в роті!

Інгредієнти

(d=18 см):

Борошно – 175 р
Какао – 45 р
Яйця – 1 шт
Цукор – 110 г
Вершкове олію – 125 р
Молоко – 65 мл
Гаряча вода – 60 мл
Розпушувач – 1,5 год л

Крем:
Сирний сир – 350 г
Вершки 30% – 100 р
Цукрова пудра – 100 г

Американський торт Вупі Пай домашній покроковий рецепт

1. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо з цукром. Додаємо яйце кімнатної температури, збиваємо. Додаємо молоко, розпушувач, просіяне борошно, перемішуємо. Додаємо гарячу воду і какао. Добре перемешиваем.

2. Беремо пергаментний папір (3 шт) і роз’ємну форму 18 см, робимо поглиблення, як на відео. Тісто ділимо на три частини і рівномірно розподіляємо, виходить 3 коржа діаметром 18 см Кожний корж випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин (перевіряйте зубочисткою).

3. Приготуємо крем. Холодні вершки збиваємо до піків, додаємо цукрову пудру, збиваємо. Додаємо холодний сирний сир, взбиваем.

4. Збираємо торт: корж-крем-корж-крем-корж-крем. Прибираємо в холодильник на пару годин. Торт Вупі пай готовий!

Відео рецепт 👇