Ананасовий тарт татен перевернутий пиріг простий рецепт в духовці. АНАНАСОВИЙ ТАРТ ТАТЕН Брі з серіалу «Відчайдушні домогосподарки»🍍🍰. Насправді, це просто НЕЙМОВІРНИЙ ананасовий пиріг в карамелі🤤 Який смак, візуал 🔥 а який простий в приготуванні, дивіться самі👇🏻
Інгредієнти
форма 18-22 см
для тіста:
▫️вершкове масло – 150 г
▫️цукор – 150 г
▫️яйця – 3 шт
▫️борошно – 150 г
▫️розпушувач – 1 ч. л. з гіркою
для начинки:
▫️банку консервованих ананасів в кільцях
для карамелі:
▫️цукор – 150 г
Ананасовий тарт татен перевернутий пиріг покроковий рецепт
1. В глибокій ємності змішайте вершкове масло кімнатної температури і цукор. Додайте всі яйця, перемішайте. Додайте розпушувач, перемішайте. У два прийому введіть просіяне борошно, перемішайте до однорідності. Все, тісто готове👌🏻 Воно трохи густе, так і повинно бути👏🏻
2. Готуємо карамель: в глибокий сотейник насипте цукор, і поставте на вогонь трохи вище середнього. Іноді перемішуйте і чекайте коли цукор перетворитися в янарно-коричневий сироп – карамель. Йде на це різна кількість часу, але в середньому 1-5 минут.
3. Формуємо пиріг. На дно форми виливаємо карамель. На неї викладаємо кільця ананаса. Зверху заливаемо тестом, розрівнюємо лопаткой.
4. Випікаємо 40 хвилин при 180 С. Готовий пиріг накриваємо тарілкою і перевертаємо. Знімаємо форму.
Відео рецепт 👇