Меренговый рулет з полуницею та маскарпоне

Як зробити простий Меренговый рулет з полуницею та маскарпоне рецепт. Приготуйте! Вам обов’язково сподобається.

Інгредієнти

-200 гр білків(від 6 шт С1)
-300 гр цукру
-40 гр цукрової пудри
-40 гр кукурудзяного крохмалю

Для крему:
– 300 гр сиру маскарпоне або сирного сиру
-100 мл вершків

Конфі:
-60 гр пюре полуниці
-20 гр цукру
-6 гр кукурудзяного крохмалю

Меренговый рулет з полуницею та маскарпоне покроковий рецепт

1. Конфі:
Цукор змішати з крохмалем.
ягід Пюре помістити в сотейник і довести до 40°.
Акуратно, дощиком ввести цукор з крохмалем і все ретельно перемішати.
Довести до кипіння і проварити близько хвилини. Перекласти в мішок. Остудить.

2. Меренга:
Білки повинні бути кімнатної температури. Акуратно відокремити білки.
Збити до легкої піни і додати цукор. Збивати всі протягом 7-10 хв до розчинення цукру.
Додати крохмаль і пудру, все перемішати лопаткою швидко, але акуратно.
попередньо нагріти Духовку до 170°.
На деко (стандартний 30×40), застелене пергаментом, розподілити рівним шаром меренгу. Не тонко!
зверху Посипати мигдалевими пелюстками крихтою або фісташки.
Поставити в духовку і випікати 25-30 хв., знизити температуру до 150°, випікати до злегка золотистого кольору.
Верх меренги не повинен бути липким. І перетримувати теж не можна.
Дістати і перевернути на інший аркуш пергаменту або силіконовий килимок.
Зняти верхній шар пергаменту і дати охолонути рулету.

3. Крем:
Охолоджені вершки збити разом з маскарпоне або сирним сиром.
Будьте обережні, не перевзбейте.
Розподілити крем по поверхні рулету, до кінця не доходити, залишаючи місце по краях.
Зверху на крем видавити з мішка конф.
Згорнути рулет. Прибрати в холодильник на 2 години.
Такий десерт краще з’їсти протягом 24 годин.
Будете готувати?😋Пишіть у коментарях))