Як смачно зробити Апельсинове печиво з кремом з арахісової пасти простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Апельсинове печиво без цукру. Хрустке зовні, всередині м’яке) З арахісової карамеллю і шоколадом
Інгредієнти
☑️ Печиво:
▫️Апельсиновий сік – 50 мл
▫️Цедра 1 апельсина
▫️Яйце – 50 гр
▫️кокосове Масло – 10 г
▫️Борошно рисова – 70 гр
▫️Борошно вівсяна – 50 гр
▫️Розпушувач – 5 гр
▫️Підсолоджувач – 3 гр PrebioSweet (в 20 разів солодше цукру), якщо другий перераховуйте
☑️ Арахісова карамель
▫️Арахісова паста – 50 гр
▫️Сироп топінамбура – 25 гр
☑️ Шоколадне прикраса
▫️ Шоколад без цукру – 20 гр
❤️КБЖУ на 100 гр печива: 273/7,4/8,6/40.
❣️Підсумковий вага 6 шт – 230 гр.
КБЖУ на 100 гр з карамеллю і шоколадом: 326/9,8/15/36,6.
Підсумковий вага на 6 шт – 325 гр.
Апельсинове печиво з кремом з арахісової пасти покроковий рецепт
1. Духовку розігріти до 180 С. Зняти цедру з апельсина вичавити сік з половини. Додати яйце, розтоплене кокосове масло, борошно, розпушувач і підсолоджувач. Замістити тісто. Розділити тісто на 6 рівних частей.
2. Сформувати печива на силіконовим килимку. Відправити в розігріту духовку на 25 хвилин. Печива повинні трохи піднятися, потріскатися і стати золотистими. Все змішати для арахісової карамелі, перекласти в кондитерський мішок і відсадити на готові охолоджені печенья.
3. Шоколад порубати на дрібні шматочки, перекласти з кондитерський мішок. Помістити в склянку з гарячою водою, щоб шоколад розплавився. Прикрасити печенья.
Відео рецепт 👇