Апельсинове варення з апельсинових скоринок

Як зварити Апельсинове варення з апельсинових скоринок простий рецепт.

Інгредієнти

– апельсин 4 шт.
– цукор 1,5 склянки
– вода 1,5 склянки

Апельсинове варення з апельсинових скоринок покроковий рецепт

1. Добре миємо та очищаємо апельсини, скоринки нарізаємо смужками шириною 1 див Віджимаємо сік. Для варення потрібно: 0,5 склянки соку. Апельсинові скоринки скручуємо і нанизуємо на нитку. Потім кладемо їх у воду і залишаємо на ніч, щоб гіркота ушла.
2. міняємо Воду 4 рази. На наступний день в чистій воді доводимо до кипіння і варимо 4-5 хвилин. Потім міняємо воду і знову ставимо на вогонь. Так 4 рази. Востаннє варимо корочки до розм’якшення. Зливаємо воду.
3. Помішуючи, варимо цукор з водою. Даємо покипіти 2-3 хвилини. Додаємо апельсинові скоринки і сік. Варимо ще 20 хвилин. Знімаємо варення з вогню. Виловлюємо з каструлі апельсинові скоринки, звільняємо їх від нитки і кладемо назад у варенье.