Азіатський салат з баклажанів, цибулі та помідорів

Як смачно зробити Азіатський салат з баклажанів, цибулі та помідорів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Салат з обсмаженими баклажанами – я його часто замовляю в танукі/Якіторії. А ми сьогодні приготуємо такий самі)

Інгредієнти

листя салату
томати
червоний лук
баклажани
крохмаль
кінза
соєвий соус або кисло-солодкий, солодкий чилі соуси для заправки

Азіатський салат з баклажанів, цибулі та помідорів покроковий рецепт

1. Баклажан нарізати кубиками. Обваляти його рясно в крохмалі. Обсмажуємо баклажан на сильному вогні з усіх боків до рум’яного кольору хвилин 5.

2. Збираємо наш салат: листя салату, томати, червоний лук, кінза заправляем.

3. Поради: – попередньо баклажан можна замочити в холодній солоній воді на 30 хв, щоб прибрати гіркоту, я не роблю. Ось і все, салат як у японських ресторанах готовий!

Відео рецепт 👇