Як зробити Бабагануш з баклажанів рецепт простий.
Інгредієнти
🔹3-4 баклажана
🔹2-3 зубчики часнику (регулюйте за смаком)
🔹2 ч. л. пасти тахін (змеленого в пасту кунжуту)
🔹2 ст. л. рослинного масла
🔹1 ст. л. лимонного соку
🔹сіль і перець за смаком
🔹1 ст. л. оливкової олії
Бабагануш з баклажанів покроковий рецепт
1. Баклажани помити, проколоти в кількох місцях виделкою або шпажкою. Викласти у форму і відправити в розігріту до 200° духовку ~ годину. Запечені баклажани розрізати уздовж, вискобліть м’якоть і перекласти в блендер.
2. Додати часник, тахін, рослинне масло і лимонний сік, посолити і поперчити за вкусу.
3. Подрібнити блендером до однорідної, гладкої консистенції. Подавати окропивши оливковою олією з грінками, овочевими паличками або чіпсами з лаваша👌🏻.