Баклажани в духовці з фаршем і кабачками

Цей матюкав, залежався у мене в галереї більше року 🙈 Напевно ви дізналися мою кухню в Києві 😔 Таке блюдо приготувати по-перше, не складе особливих труднощів, а друге воно яскраве, святкове і дуже смачне. Як зробити Баклажани в духовці з фаршем і кабачками рецепт простий.

Інгредієнти

Фарш 500-600 грам
Кабачки 2-3 штуки
Баклажани 2-3 штуки
Часник 2 зубчики
Рослинна олія 5 столові ложки
Суміш трав
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком

СОУС:
Помідори 300-400 грам
Болгарський перець 2-3 штуки
Цибуля 1 штука
Рослинна олія 2
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком

Баклажани в духовці з фаршем і кабачками покроковий рецепт

1. Форму для запікання краще беріть глибше, щоб в неї помістилися повністю всі кружечки м’яса і овочів. Процес приготування думаю зрозумілий відео 🤗.

2. Накрийте форму фольгою і поставте в розігріту до 200°С духовку приблизно на 1 годину. Точний час і температуру запікання визначайте за своєю Духовке.

3. Потім зніміть фольгу і запікайте овочі ще 20-30 хвилин. До готовності. У мене пішло близько 50 хвилин в загальній сложности.

Відео рецепт 👇