Баклажани з помідорами, перцем, кінзою і часником по грузинськи на зиму

Як зробити баклажани з помідорами, перцем, кінзою і часником по грузинськи на зиму простий рецепт в банках 🍆🌶🌿 Сьогодні хочу поділитися з Вами, мої дорогі, своїм авторським рецептом домашньої заготовки з баклажанів, яка вже перевірена не одним сезоном і неодмінно заслуговує повторення.

Інгредієнти

~700-800гр перцю солодкого
~700-800гр помідорів
~5-7 стручків гіркого перцю
~300гр часнику
~3,5-4кг баклажан
40гр. Хмелі-сунелі (я завжди беру тільки – острів спецій)
1ст. цукру
1ст масла
110гр оцту
3ст.л солі
200-300гр зелені кінзи.

Баклажани з помідорами, перцем, кінзою і часником по грузинськи на зиму покроковий рецепт

1. Перець 🌶, помідор 🍅, часник прокрутити на м’ясорубці або подрібнити у блендері/комбайні, додати порізану кінзу, сіль, цукор, олію, оцет і хмелі-сунелі!!!
2. Поставити на вогонь 🔥, довести до кипіння, прокип’ятити суміш 10 хвилин і додати в неї порізані досить великими четвертинками баклажани 🍆🍆🍆.
3. Варити 30 хвилин на повільному вогні, обережно помішуючи. Гарячим розкласти в гарячі стерильні банки і закатати стерильними гарячими крышечками.