Бефстроганов з яловичини, грибами і цибулею з картопляним пюре простий рецепт.
Інгредієнти
Яловичина – 300гр
Цибуля – 1шт
Печериці – 200гр
Сметана – 3ст.л
Рослинне масло – 4ст.л
Сіль, перець мелений
Бефстроганов з яловичини, грибами і цибулею з картопляним пюре покроковий рецепт
1. Яловичину нарізаємо на невеликі брусочки і обсмажуємо на рослинному маслі, сильному вогні. У цей час нарізаємо цибулю пір’ям, шампиньоны.
2. Яловичина добре обсмажилася, додаємо до неї цибулю і тушкуємо пару хвилин. Цибуля стане м’якою, додаємо шампіньйони і як тільки гриби дадуть сік свій, солимо, перчимо і викладаємо сметану і трохи кип’яченої води, щоб соус не був густым.
3. Тушкуємо під кришкою 10 хвилин і бефстроганов готовий. Подаємо з картопляним пюре і солоними огірочками! Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇