Бельгійські вафлі в духовці в силіконовій формі

Хто не любить бельгійські вафлі? Гарячі, ароматні, м’які всередині і злегка хрусткі зовні😋 Виявляється, для їх приготування зовсім не обов’язково мати вафельницю! Як зробити смачні М’які Бельгійські вафлі в духовці в силіконовій формі рецепт простий! Досить силіконової форми 🤫 Якщо робити все правильно, на виході вийде абсолютно приголомшливий результат… Ніхто не повірить, що вони зроблені в духовці!

Інгредієнти

Вершкове масло 100 г
Яйце С1 3 шт
Цукор 50 г
Сіль 2 г
Розпушувач 10 р.
Ванільний екстракт.
Борошно пшеничне 240 р
Молоко 400 г
+ рослинне масло для змазування форми

Бельгійські вафлі в духовці в силіконовій формі покроковий рецепт

1. Духовку розігрійте до 180 градусів. Вершкове масло розтопіть. Форму (артикул: 7286) злегка змастіть рослинною олією. Яйця збийте з цукром. Борошно просіяти з розпушувачем. Додайте соль.

2. Додайте розтоплене масло та сухі інгредієнти до яєць, замісіть тісто. У кілька прийомів (щоб не було грудочок), додайте в тісто молоко. Воно повинно вийти досить рідким. Заповніть формочки тестом майже доверху. Випікайте 10 хвилин до золотистого цвета.

3. Вийміть вафлі з форми, переверніть і випікайте ще 10 хвилин, щоб підрум’янилася зворотна сторона. От і все! Подавати теплими з карамеллю, ягодами, морозивом, кремом, шоколадом та іншими топпингами🍓🍦🍫