Пишні сирники як в ресторані✨ Ці сирники з дуже легкої класної повітряної текстурою! Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти
Сир у брикеті 5-9% 300 г, жовток від яйця с1 – 1 шт, крохмаль кукурудзяний 20 г, манна крупа 20 г, цукор за смаком (20-40 г), щіпка солі і ваніль за бажанням.
Пишні сирники як в ресторані покроковий рецепт
1. Сир розтерти з жовтком і цукром, додати манку, крохмаль, сіль і ваніль – перемішати, накрити плівкою або кришкою миску і залишити масу набухати на 1 годину в холодильнике.
2. Розділити тісто по 50 г, це приблизно 8 сирників, сформувати рівні шайби з допомогою ножа на борошні. Обсмажити з двох сторін до рум’яної скоринки на добре розігрітій сковороді на середньому огне.
3. Можна тільки на вершковому маслі, можна на суміші вершкового і рослинного, як більше подобається. Засервировать зі сметаною, або м’який сиром, ягодами і орехами.
Відео рецепт 👇