Бездріжджові Паски з сиру з цукром рецепт простий!!! Швидкий і смачний рецепт!!!
Інгредієнти
✅Яйце 5 шт
✅вершкове Масло-150г
✅Сир 5-9% 450гр
✅Цукор 400гр
✅Борошно 450гр
✅Розпушувач 12гр
✅Ванілін
✅родзинки/журавлина 150гр загалом.
Всі інгредієнти кімнатної температури!!!
Глазур
✅Цукор 150гр
✅Вода 30гр
✅5гр желатин+30гр вода
✅Сік лимона 1 год.л
Бездріжджові Паски з сиру з цукром покроковий рецепт
1. Процес максимально простий, все розповіла в ролику! Духовка режим верх/низ 180* 40min! Перевіряємо на суху шпажку👌 Глазур я волію без сирих яєць, ось рецепт з желатином!
2. Глазур.
Желатин заливаємо холодною водою (30гр) і даємо набрякнути. Заливаємо цукор водою (30гр) доводимо до кипіння. Додаємо набряклий желатин, сік лимона і гарненько збиваємо до білої массы.
Желатин заливаємо холодною водою (30гр) і даємо набрякнути. Заливаємо цукор водою (30гр) доводимо до кипіння. Додаємо набряклий желатин, сік лимона і гарненько збиваємо до білої массы.
3. Прикрашаємо паски швидко, інакше маса зажелируется!!!
Відео рецепт 👇