Рецепт білково-масляного крему для вирівнювання торта 🍰 Такої кількості крему вистачить, щоб покрити торт діаметром 24 див Якщо потрібно покрити торт діаметром 18 см, то зменшите кількість інгредієнтів приблизно в 1,3 рази.
Інгредієнти
360 г вершкового масла 82,5%
190 г білка
160 г цукру
Ванільний екстракт, барвники – за бажанням
Білково-масляний крем для вирівнювання торта покроковий рецепт
1. Збиваємо цукор з білками до появи легкої піни. Нагріваємо На водяній бані до 70С, знімаємо з вогню і починаємо збивати на високій швидкості міксера до стійких пиков.
2. Розм’якшене вершкове масло кремоподібної текстури поступово вводимо у взбивающуюся меренгу (по 20-30 г). Спочатку крем стане менш стійким, але після додавання всього масла загусне і буде плотным.
3. Я покрила білково-масляним кремом прямокутний торт, на відео чорновий шар, який потім буде покрити тонким шаром кольорового крема.
Відео рецепт 👇