Страва Білоруські чаклуни з картоплі з фаршем на сковороді простий рецепт. Смачні білоруські чаклуни з незвичайною начинкою❤️🔥. Зберігайте рецепт🥰.
Інгредієнти
✅ Картопля 1,5 кг
✅ Фарш свинячий 200гр
✅ Капуста 150гр
✅ Гриби 100 гр
✅ Цибуля 1 шт
⠀
Для соусу
✅ Кріп 3 гілочки
✅ Гірчиця зерниста 1 ч. л
✅ Сметана 25% 3 ст. л
Білоруські чаклуни з картоплі з фаршем, капустою і грибами на сковорідці покроковий рецепт
1. Спочатку чистимо і натираємо картоплю, нарізаємо всі овочі. ⠀ Для начинки обсмажуємо цибулю, капусту і гриби. Солимо, перчимо і змішуємо з сирим свинячим фаршем. Для дерунів прибираємо зайву вологу з натертого картофеля.
2. Додаємо 1 яйце і сіль. ⠀ Обсмажуємо на сковороді у великій кількості олії. Спочатку викладаємо на розігріту сковороду деруни, на них кладемо ложку начинки і накриваємо зверху ще одним драником.
3. Перевертаємо і накриваємо кришкою. Обсмажуємо кілька хвилин до золотистої і хрусткою корочки.
4. Для соусу можна взяти сметану, зелень і гірчицю. Все збити блендером і готово.
Відео рецепт 👇