Як зробити Бісквіт на заварному какао рецепт простий.
Інгредієнти
Бісквіт D-20
6 яєць
265 р. цукор
1 щ.солі
110 мл Рослинне масло
245 мл молоко
3 с. л какао (1) алкализированного
280 р. борошно
10 р. розпушувач
50 р. какао (2) алколизированного.
Бісквіт на заварному какао покроковий рецепт
1. Цукор збити з яйцями і сіллю до збільшення маси в 2-4 рази. Маса повинна залишати малюнок на поверхні і стікати м’якою стрічкою з віночка. У сотейник з молоком додати какао (1) довести до кипіння. До повного розчинення какао. До отриманої маси додати рослинне масло, пробити блендером до однорідної эмульсии.
2. Просіяти борошно, какао (2), розпушувач в чашу. Перемішати до однорідності. В 3-4 етапи додати до збитим до пишної білої маси яєць чергуючи з какао-масляною емульсією. Вимінюємо складывающими рухами за годинниковою стрілкою. До гладкості і однородности.
3. Розлити в 2 кільця по рівній кількості. Випікати в добре розігрітій до 165′-170′ духовці~40 хв. Готові бісквіти остудити, загорніть в плівку і прибрати на 6-12 годин у холодильник. Кожен бісквіт розділити на два коржа h-2см. В результаті ми отримаємо 4 коржа h-2см і d-20см каждый.