Пиріг з абрикосами

Пиріг з абрикосами простий рецепт. Я прийду до тебе на світанні, ми розкинемо плед, візьмемо вина і будемо насолоджуватися залитим сонцем над квітучим лугом, шумом води, ароматом абрикосів. Адже це літо чудово, воно створене для таких моментів 🧺

Інгредієнти

тісто:
• борошно – 280 р.
• цукор – 2-3 ст. л.
• щіпка солі.
• сирний сир – 170 р.
• вершкове масло – 170 р.
• сметана – 2 столові ложки.
⠀⠀⠀⠀
начинка:
• абрикоси – 1 кг, можна трохи більше.
• цукор тростинний – 70 р.
• кілька ложок кукурудзяного крохмалю.
• кориця – пару ложечок за смаком.

Пиріг з абрикосами покроковий рецепт

1. Готуємо смачне тісто. Змішуємо борошно, цукор, сіль. Холодне вершкове масло і холодний сирний сир з допомогою міксера або руками змішуємо з борошняною смесью.
2. Додаємо пару ложок сметани. Замішуємо тісто, прибираємо його в холодильник на пару годин. Абрикоси ділимо на четвертинки. Додаємо цукор, корицю, кукурудзяний крохмаль і перемешиваем.
3. Коли тісто готове, викладаємо його у форму, потім начинку і закриваємо ґратами (в сторіс покажу приклад). За бажанням змащуємо пиріг яйцем і випікаємо при 180 С близько години. Виходить дуже смачно!