Як смачно зробити Бісквітний пиріг з персиками конфі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ділюся рецептом бісквітного пирога з персиками, в якому я впевнений на всі сто. Сьогодні я поділюся з вами рецептом персикового пирога, який розробив сам. В ньому я впевнений на всі 100% – він точно вийде навіть у тих, у кого немає досвіду. Давайте готувати.
Інгредієнти
Бісквіт
• Яйце 1 шт.
• Цукор 88 р
• Ванільний екстракт 1 ч. л.
• Рослинне масло 50 г
• Сметана 100 г
• Пшеничне борошно 112 р
• Розпушувач 1 ч. л.
• Персик 1 шт.
Персикове конфі
• Персикове пюре 200 г
• нарізані Персики 100 р
• Цукор 75 г
• 8 г Желатин
Бісквітний пиріг з персиками конфі покроковий рецепт
1. Бісквіт.
З персика видаляють кісточку і нарізаю його на 8 часточок. Яйце поєдную віночком з цукром. Додаю ванільний екстракт, рослинне масло, сметану і добре перемішую. Проціджую борошно з розпушувачем і знову перемешиваю.
З персика видаляють кісточку і нарізаю його на 8 часточок. Яйце поєдную віночком з цукром. Додаю ванільний екстракт, рослинне масло, сметану і добре перемішую. Проціджую борошно з розпушувачем і знову перемешиваю.
2. Тісто переливаю у форму (у мене кондитерське кільце без дна діаметром 16 см, огорнуте фольгою). Укладаю скибочки персика і виїмки в тісто. Відправляю випікатися пиріг на 40 хвилин при 180°С. Після випікання даю пирогу охолонути на решетке.
3. Персикове конф.
Желатин попередньо замочую в холодній воді. На персиках роблю хрестоподібні надрізи і закидую в киплячу воду. Варю 2-3 хвилини. Гарячі персики перекладаю в ємність з крижаною водою. Чекаю, поки персики охолонуть, і знімаю кожицу.
Желатин попередньо замочую в холодній воді. На персиках роблю хрестоподібні надрізи і закидую в киплячу воду. Варю 2-3 хвилини. Гарячі персики перекладаю в ємність з крижаною водою. Чекаю, поки персики охолонуть, і знімаю кожицу.
4. Розрізаю навпіл і видаляють кісточки. Один персик ріжу на невеликі кубики, а решта пюрирую з допомогою блендера. У каструлю відправляю персикове пюре, фруктові кубики і цукор. Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння і повного розчинення сахара.
5. Знімаю каструлю з вогню, додаю набряклий желатин і перемішую. Виливаю персикову масу поверх пирога, рівномірно розподіляю і прибираю в холод до повного охолодження. Готовий пиріг витягаю з формы.
6. Щоб було простіше це зробити, я оборачиваю форму гарячим мокрим рушником. Пиріг виходить дуже красивим і яскравим на вигляд, він м’який і ніжний за текстурою і, звичайно ж, дуже вкусный.