Як зробити смачний домашній бісквітний рулет з сердечками на день закоханих простий рецепт.
Інгредієнти
Бісквіт:
6 яєць (1кат)
120 гр. цукру
Щіпка солі
20 гр. кукурудзяного крохмалю
5гр. розпушувача
140 гр борошна
Крем:
200гр. сирного сиру
300гр. вершків 33%
70-80 гр. цукрової пудри
Начинка будь-яка за смаком – у мене сублімовані ягоди і лохина.
Бісквітний рулет з сердечками на день закоханих покроковий рецепт
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Яйця збиваємо з сіллю 1 хвилинку на середніх обертах, потім додаємо цукор і на високих обертах збиваємо до щільної пишної маси (вона має втричі збільшитися в обсязі і посвітліти), після всипаємо через сито всі сухі інгредієнти і акуратно вимішуємо силіконової лопаткою, щоб маса не осела.
2. Деко застеляємо пергаментом і використовується в кондитерському мішку тестом швиденько малюємо сердечка ❤️ Ставимо швидко, поки вони не розтеклися в духовку на 2 хвилини,щоб схопилися і не об’єдналися з тестом. Витягуємо і відразу зверху виливаємо решту тісто, рівномірно распределяем.
3. Зменшуємо духовку до 180, і ставимо туди бісквіт на 15-20 хвилин до легкого зарум’янювання. Дістаємо бісквіт, перевертаємо на килимок або пергамент, і знімаємо пергамент з сердечек.
4. Ще раз перевертаємо на пергамент, даємо трохи охолонути, коли бісквіт буде трохи теплим – сторону без малюнка змащуємо кремом , посипаємо начинкою. Загортаємо; прибираємо в холодильник на просочення на годинку і насолоджуємося 🍓
Відео рецепт 👇