Як зробити Бісквітний шоколадно-вишневий рулет!)
Інгредієнти
Для тесту:
Яйця 4 шт
Цукор 50 гр і 70 гр
Борошно 70 гр
Какао 30
Рослинне масло 50 гр
Молоко 50 гр
Бісквітний шоколадно-вишневий рулет покроковий рецепт
1. Жовтки 50 гр цукру збити до пишноти. Білки і 70 гр цукру збити до м’яких піків. Влити жовтки до білків і перемішати. Додати борошно, рослинна олія, молоко і акуратно перемішати. Розподілити рівномірно по пергаменту на деку і відправити випікати при 180 хвилин 20.
2. Готовий бісквіт відразу гарячим згорнути в рулет і дати охолонути. Вишню проварити з цукром, відокремити сироп від ягід і просочити готовий остиглий бісквіт. Збити вершки 33% (300гр) з цукровою пудрою (80 гр) і розподілити крем поверх ягод.
3. Звернемо рулет і щільно Загорніть в харчову плівку. Прибираємо в холодильник на пару годин! За бажанням можна полити рулет розтопленим шоколадом, 150 гр гарячого молока розтопити 200 г будь-якого шоколаду (у мене темний) за бажанням ще можна присипати пелюстками мигдалю)
Відео рецепт 👇