Бісквітний торт з полуничною начинкою

Як смачно зробити Бісквітний торт з полуничною начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Нехай на сторінці і буде ось такий швидкий і простий і не менш смачний тортик до домашнього чаювання 🙂 За розміром він виходить дуже маленький, діаметр моєї форми – 16 см, тому майте на увазі, якщо хочете більше, то просто подвоюєте пропорції.

Інгредієнти

БІСКВІТ
▫️Яйце – 3 шт
▫️Сіль – щіпка
▫️Цукор – 90г
▫️Ванілін – щіпка
▫️Борошно – – 80г
▫️Кукурудзяний крохмаль – 15г

КРЕМ
▫️Сирний сир – 400г
▫️Вершки 33% – 150г
▫️Згущене молоко – 60г
▫️Цукрова пудра – 50г

ПРОСОЧЕННЯ
▫️Цукор – 2ст.л
▫️Молоко – пів склянки

ПОЛУНИЧНА НАЧИНКА
▫️Полуниця заморожена 150г
▫️Цукор – 30г
▫️Кукурудзяний крохмаль – 5г

Бісквітний торт з полуничною начинкою покроковий рецепт

1. Для бісквіта: яйце сіль Тая добре збиваємо пишної маси, потім всипаємо просіяне борошно з кукурудзяним крохмалю, ваніліном і акуратно перемішуємо. Відправляємо випікатися в духовку на 180°, готовність перевіряємо зубочисткою, суха – значить готово.

2. Для начинки: відправляємо в ківш заморожену полуницю, Цукор і крохмаль, розведеною з водою і на повільному вогні у вварюємо, доводимо до загустіння, вимикаємо плиту, переливаємо в тарілку і даємо повністю остыть.

3. Для крему: у миску відправляємо сирний сир, вершки, цукрову пудру, згущене молоко і все добре збиваємо до густої маси. Для просочення: змішуємо молоко з цукром перемішуємо і готово.

4. Збираємо тортик: кладемо корж, просочуємо його потім намазуємо кремом, середину кладемо полуничне начинку і так повторюємо шар за слоем.

5. Обов’язково залишаємо просочитися на кілька годин або на ніч холодильнику. Для декору обмазуємо весь торт цим же кремом і посипаємо подрібненою бисквитом.

Відео рецепт 👇