Як смачно зробити Бісквітний торт з шоколадом і зі сметанним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Тортик до чаю. Виходить дууже смачний. Дуже легкий у приготуванні.
Інгредієнти
Для тесту:
✅яйця – 6 шт
✅цукор – 200 гр
✅борошно – 250 гр
✅розпушувач-1 чай ложка
✅какао – 2 стіл. ложки
✅ваніль
Для крему:
✅масло -200 гр
✅сметана – 500 гр (25% або 30 %
✅цукровий пісок – 200 гр
Для глазурі: ( така глазур залишається м’якою і блискучою до останнього шматочка торта!
✅цукор-5 ст. л.
✅какао -4 ст. л.
✅молоко-3 ст. л.
✅сметана -2 ст. л.
✅масло вершкове-40 гр
Бісквітний торт з шоколадом і зі сметанним кремом покроковий рецепт
1. Готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром і ваніллю до пишної піни, додаємо борошно, розпушувач і какао, акуратно перемішуємо.(Додавати в 2-3 прийоми ) Викладаємо ложкою на пергамент і випікаємо в розігрітій духовці при 180 градусах 5-6 хвилин, готовність можна перевіряти зубочисткою. Не пересушите!!! Печуться дуже быстро.
2. Приготування крему: Збиваємо м’яке масло з цукром, потім додаємо сметану і збиваємо до загустіння і поки не розчиниться цукор. Готові кола занурюємо в крем і збираємо торт. Прибираємо в холодильник на 30 хв, щоб крем застиг! А поки готуємо глазур. Какао з цукром перемішуємо, додаємо молоко і сметану, перемішуємо і на середньому вогні варимо при постійному помешивание.
3. Як маса почне густіти прибираємо з вогню (за цей час вона повинна загуснути, якщо не загусла проваріть ще трохи) потім як прибрали з вогню, додаємо вершкове масло і перемішуємо. Накриваємо плівкою в контакт і даємо охолонути. Покриваємо торт глазур’ю і даємо просочитися 4-5 годин, а краще на ночь.